Notícies
22/01/16 L'OCM i PACD de Barcelona estrenyen llaços de col·laboració amb el consistori

L’Ajuntament de Barcelona estableix aliances amb l’Observatori Ciutadà Municipal i la PACD amb mesures concretes i col·laboració en aspectes de divulgació i formació en pressupostos. 

http://www.naciodigital.cat/noticia/100698/barcelona/compta/amb/ciutadania/impulsar/transparencia

22/01/16 Nou portal de transparència de l'Ajuntament de Valencia
El compromís de transparència de molts nous consistoris es va portant a terme. L’Ajuntament de Valencia ha començat a fer-ho amb la posada en servei del seu portal de transparència on es publiquen sous i retribucions, declaracions de bens, pressupostos, contractes... 

http://www.levante-emv.com/valencia/2016/01/20/ayuntamiento-lanza-portal-transparencia/1368340.html

15/01/16 Presentació oficial del OCM de Reus
El proper dimecres dia 20 a les 19:30 a la sala d'actes del Centre de Lectura es farà la presentació oficial del OCM de Reus a la ciutadania.  Us convidem a l'acte per presentar-vos el projecte i animar-vos a participar i en definitiva a fer-vos vostra l'eina de transparència que posem a la vostra disposició.

11/11/15 Portal POLETIKA

POLETIKA, un portal creat per ciutadans que analitza als polítics dels partits Espanyols de cara a les Eleccions Generals del 20D. Analitzen els aspectes dels que parlen els polítics als seus discursos, compareixences o entrevistes. Els puntuen segons la seva concreció. Fan un anàlisi  dels programes polítics de cada formació. I faran un seguiment de si porten o no a terme els seus programes durant la legislatura. Una proposta molt interessant i a seguir!

http://poletika.org/es/

03/11/15 Mesures de transparència

L’organisme Transparencia Internacional España ha presentat un conjunt de mesures per prevenir i combatre la corrupció política i institucional a Espanya, de cara a la seva possible inclusió als programes dels diferents partits polítics que presentin candidatures a les properes eleccions generals del desembre de 2015. Podeu consultar les mesures al link adjunt de document pdf de la web de l'organisme:

http://transparencia.org.es/wp-content/uploads/2015/11/40_medidas_electorales_partidos_prevenir_corrupc.pdf

06/10/15 Patrimoni del regidors
Ja podeu consultar el patrimoni dels nous regidors que conformen els diferents grups municipals del consistori de Reus. 

http://transparencia.reus.cat/fitxers/ajuntament/organitzacio-institucional-i-organitzativa/RESUMDECLARACIDEBNS01102015.pdf